Parro voor communicatie met ouders

                                  

Bij de Wijnberg vinden we het belangrijk om ouders/verzorgers goed te informeren over de activiteiten die plaatsvinden op onze school en rondom de klas. We werken hiertoe met een handige tool: Parro!

Wat is Parro?
Parro is een social media tool waarmee het mogelijk is om ouders/verzorgers en overige betrokkenen rondom de klas op een makkelijke, veilige en vooral op een leuke manier te informeren over het reilen en zeilen van de klas en de school. Zo kan de leraar een foto delen van een leuke activiteit in de klas, een tekstbericht sturen of bijvoorbeeld een oproep plaatsen.

Veilig & gesloten
Parro is een afgesloten en veilige omgeving. Alleen de ouders/verzorgers en overige direct betrokkenen rondom de klas krijgen toegang tot de geplaatste berichten. De leraar (=beheerder) heeft hierbij de volledige controle.

U ontvangt van de leraar een uitnodiging met een omschrijving hoe u de klas kunt volgen.

Toestemming i.v.m. privacy
Parro is een gesloten omgeving. Omdat er informatie en foto’s worden gedeeld vanuit de klas kan het voorkomen dat kinderen herkenbaar in beeld komen. Om de privacy van iedereen te respecteren vragen we u hiervoor om toestemming. Dit doen we middels het toestemmingsformulier dat bij de aanmeldingsformulieren zit. We verzoeken ouders om deze in te vullen bij de aanmelding van hun zoon/dochter.